حرف آخر

موسسه حرف آخر برترین تولیدکننده مجموعه های آموزش تصویری بر اساس انیمیشن در کشور می باشد

حرف آخر

موسسه حرف آخر برترین تولیدکننده مجموعه های آموزش تصویری بر اساس انیمیشن در کشور می باشد

موسسه حرف آخر برترین تولیدکننده مجموعه های آموزش تصویری بر اساس انیمیشن در کشور می باشد

  • ۰
  • ۰

رشته مامایی یکی از پر طرفدارترین رشته‌های علوم پزشکی و بهداشت، مخصوصأ در بین بانوان می‌باشد. بسیاری از مردم هیچ تفاوتی بین متخصص مامایی و متخصص زنان و زایمان قائل نیستند. این در حالی است که بین این دو رشته تفاوت‌های بسیاری وجود دارد. در ادامه به معرفی کامل رشته مامایی می پردازیم.

 

در این مقاله ، من ، شیدا کبیر عبادی ، یک مشاور آموزشی ، به معرفی رشته مامایی می پردازم. اگر شما یکی از 90٪ کسانی هستید که با رویای مامایی شدن وارد رشته علوم تجربی شده یا می شوند ، پیشنهاد می کنم این مقاله را تا انتها با من دنبال کنید.

 

در سراسر این مقاله ، سعی می کنم در مورد سوالات احتمالی شما در مورد مامایی ، از جمله: رتبه و درصد قبولی ، بازار کار ، درآمد ، شرایط ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و مواد کامل و جامع ، به شما عزیزان ارائه دهم. همچنین ، برای مطالعه سایر مقالات از مجموعه مقالات معرفی رشته های دانشگاهی ، پیشنهاد می کنم به قسمت مقالات معرفی رشته های دانشگاهی مراجعه کنید.

 

ماهیت مامایی

مامایی را می توان دانش مشاهده ، آموزش ، پیشگیری ، تحقیق ، تشخیص و سرانجام درمان دانست. کلمه ماما در گذشته به شخصی گفته می شد که از نظر تجربی مهارت در به دنیا آوردن زنان و کمک به آنها برای زایمان داشت.

 

با پیشرفت علم پزشکی مدرن ، رشد رشته مامایی گسترده شد. زیرا از آغاز زندگی بشر بر روی زمین ، تولد فرزندان و ادامه نسل بشر وجود داشته و وجود دارد. شاید به همین دلیل است که مامایی یکی از مقدس ترین مشاغل جهان شناخته می شود.

 

هدف مامایی

هدف علم و رشته مامایی در درجه اول سلامت مادر و نوزاد است. در گذشته ، علوم مامایی فقط صدای قلب جنین و رشد آشکار آن را می شنیدند. اما با پیشرفت تکنولوژی و ورود آن به حوزه مامایی ، امروزه می توان اطلاعات دقیق تری در مورد زندگی و تکامل جنین به دست آورد.

 

همچنین به لطف فناوری ، امروزه تشخیص خطرات بالقوه ای که ممکن است زندگی جنین و مادر را تهدید کند به حداقل می رسد و در صورت لزوم با اقدام فوری پزشکان این مشکل قابل حل است.

 

وظایف ماما چیست؟

فارغ التحصیلان مامایی نقش اساسی در زندگی بشر ، به ویژه زنان دارند. برخلاف نظر عمومی جامعه مبنی بر اینکه ماما فقط در کمک به روند زایمان طبیعی نقش دارد ، دامنه کار و خدمات مامایی بسیار گسترده تر است و می توان گفت از ابتدای تولد تا پایان زندگی بشر این پوشش را پوشش می دهد.

 

مامایی شامل جنبه های مختلف بهداشتی در زمینه بهداشت باروری ، مشاوره ، آموزش و آگاهی در دوران بلوغ ، قبل از ازدواج ، پس از ازدواج ، قبل از بارداری ، پس از بارداری ، مراقبت های اولیه نوزاد ، مراقبت از کودک تا شش سال و همچنین یائسگی می باشد. زنان. در واقع این آموزش ها سلامت خانواده و جامعه را تضمین می کند.

 

 

اما اگر بخواهیم وظایف یک ماما را به طور کامل شرح دهیم ، این موارد عبارتند از:

 

مشاوره و راهنمایی خانواده در زمینه بهداشت ازدواج ، سلامت نسل ، بارداری و مسائل پس از زایمان و تنظیم خانواده

در مورد مسائل بارداری به زنان غیر باردار مشاوره و آموزش دهید

شرح حال بگیرید و معاینه کامل بدنی انجام دهید

مشاوره ، آموزش موارد و مشکلات بیماری های بارداری

درخواست آزمایش بارداری ، درخواست سونوگرافی ، درخواست آزمایش بارداری روتین و ارجاع ناهنجاری ها به پزشک متخصص

اندازه گیری منظم فشار خون ، قد رحم و رشد جنین ، ضربان قلب دوره ای

تجویز داروهای مجاز در دوران بارداری

در صورت لزوم کورتاژ انجام دهید

درمان عفونت ها

پذیرش نیروی کار در اتاق زایمان توسط مامای وظیفه

معاینات مکرر و ثبت پیشرفت کار در فرم خاص و اطلاع پزشک فوریت های پزشکی

کنترل علائم حیاتی مادر

انجام مراحل مختلف زایمان در بیماران سزارین (توجه: سزارین وظیفه یک پزشک متخصص است نه یک ماما)

تکمیل پرونده مادر و نوزاد و صدور شناسنامه و انتقال مادر به بخش

آزمایشات لازم برای نوزادان را درخواست کنید

اجازه ترخیص در مادرانی که زایمان طبیعی دارند پس از انجام معاینات لازم

چه کسی واجد شرایط تحصیل در مامایی است؟

در سالهای اخیر دانشجویان با استعدادی وارد رشته مامایی شده اند. اما بسیاری از داوطلبان هستند که بدون هیچ گونه دانش انتخاب رشته می کنند ، برخی از آنها در نهایت نیمه راه را رها می کنند و برخی دیگر بدون علاقه ادامه می دهند و در آینده پزشکان ماهری محسوب نمی شوند. بنابراین در این بخش قصد داریم بررسی کنیم که چگونه افراد با استعداد ذاتی می توانند در این زمینه موفق شوند.

در ادامه می توانید مقاله رتبه و درصد لازم برای قبولی مامایی را هم مطالعه کنید.

اولین نکته مهم این است که بدانید رشته مامایی فقط دانشجوی دختر می پذیرد.

دومین چیزی که باید از ابتدا بدانید این است که ، در طول سالهای دانشجویی شما ، و به ویژه در ترم های اول سال های اول دانشجویی ، دانشجویان ابتدا باید کارها و خدمات پایه پرستاری را در بیمارستان ها انجام دهند.

این یکی از مهمترین عواملی است که دانش آموزان را به ترک تحصیل یا تغییر رشته سوق می دهد. زیرا گذراندن این واحدها برای برخی ننگ آور است و موجب ناامیدی آنها می شود. بنابراین ، اگر آرزو دارید یک شبه پزشک شوید ، بهتر است یک بار دیگر به غرور خود مراجعه کنید ، مشاوره های لازم را انجام دهید و سپس خواندن را از سر بگیرید.

 

پس از مذاکره با غرور درونی و اجازه ، سومین چیزی که باید بدانید این است که یک دانشجوی مامایی و فارغ التحصیل باید صبر یا به قول ایوب صبر بسیار بالایی داشته باشد.

دلیل این امر کاملاً روشن است. زیرا در علم مامایی با زندگی دو نفر یعنی مادر و کودک روبرو خواهید شد و داشتن روحیه انسانی در این شرایط نمود پیدا می کند. همچنین ، شخصی که در حال زایمان است ممکن است تعادل روحی و رفتاری مناسبی نداشته باشد ، اینجاست که صبر ایوب به ماما ها کمک می کند تا علاوه بر حفظ روحیه ، روحیه و آرامش روانی لازم را نیز به فرد ارائه دهند.

 

نکته بعدی این است که مامایی مانند دارو و پرستاری به یک فرد منظم ، علاقه مند و مسئول نیاز دارد. زیرا یک فرد تحمل ناپذیر نمی تواند شرایط را در مقابل جیغ و درد فرد زایمان کنترل کند و در عین حال نیازهای فرد مقابل را برآورده کند.

و نکته آخر ، دانشجویان و فارغ التحصیلان مامایی به طور کلی باید بتوانند از پس خون و خونریزی برآیند ، توانایی کار و کار در بیمارستان را داشته و از همه مهمتر علاقه مند به دروس عملی باشند. زیرا دوره های حفظ و تئوری در مامایی بسیار محدود است و بیشتر دروس عملی هستند.

 

  • ۹۹/۱۲/۲۲
  • حرف آخر موسسه حرف آخر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی